Serblood
now you see
- Nov 16, 2022
- 37
hayirlisi olsun...nasildi kalitesi disaridansn çelik kasamda. ortam müsait değil.
kokusu leş. hızlı ve sağlam gönderdiler.hayirlisi olsun...nasildi kalitesi disaridan
deniz tuzunun daha kötü hali gibikokusu leş. hızlı ve sağlam gönderdiler.
bende hâlâ engelliSitenin yasağının kalkmasıyla buraya dönmek garip hissettiriyor.
Edit: Yasak kalkmamış ama her nedense VPN'siz erişebiliyorum.
View attachment 148674
İlginç bende de engelli değil. Bi ara alan adını değiştirdiği için engel kalktı.bende hâlâ engelli
asıl siteye giremiyorum amaİlginç bende de engelli değil. Bi ara alan adını değiştirdiği için engel kalktı.
Telefondan mı giriyosun? Öyleyse telefondan ben de giremiyorum. İnternet sağlayıcı aynı olmasına rağmen telefondan girmiyor, desktop ile giriyor.asıl siteye giremiyorum ama
https://sanctionedsuicide.site/ ile vpn olmadan ulasabiliyorum
evet telefondayim genelde. pc'de senin opera vpn bekli otomatik yukludurTelefondan mı giriyosun? Öyleyse telefondan ben de giremiyorum. İnternet sağlayıcı aynı olmasına rağmen telefondan girmiyor, desktop ile giriyor.
Are you Syrian?Lived in that shithole for some time but moved back to home country which is even worse now
I feel like i started itHa. You came after the war..
Telefonda browser engelliyor. Masaüstünde direk giriyorum. Alan adı değişince engel kalktı. Bizimkiler uyanmadı.evet telefondayim genelde. pc'de senin opera vpn bekli otomatik yukludur
alan adi degisti mi ki? sitenin alan adi hala https://sanctioned-suicide.net/ diye biliyorum, engelli olan alan adi da buTelefonda browser engelliyor. Masaüstünde direk giriyorum. Alan adı değişince engel kalktı. Bizimkiler uyanmadı.
You know whatHa. You came after the war..
simdi link vermeyeyim ama malum alisveris sitelerinde satiliyor ilk harfi h ve t olan. ben h'den almistim.istanbulda silahla intihar etmeyi düşünüyorum, insandan uzak, cesedimin bulunamayacağı nereye gidebilirim? arabam yok, toplu taşıma kullanamam malum silahtan dolayı, taksiye binebilirim tabi yine de. ayrıca silahım olmasına rağmen yine de SN nereden aldığınızı söylerseniz sevinirim. teşekkürler
teşekkür ederim yakamozadam. lokasyon için de bir önerin var mı?simdi link vermeyeyim ama malum alisveris sitelerinde satiliyor ilk harfi h ve t olan. ben h'den almistim.
silah kafasına hiç girmediğim için yok maalesefteşekkür ederim yakamozadam. lokasyon için de bir önerin var mı?
silah için olması gerekmiyor.... SN alacaksam bile evim dışında biyer lazım. annemle yaşıyorum sonuçta, cesedimi bulsun istememsilah kafasına hiç girmediğim için yok maalesef
O zaman otel ya da pansiyonsilah için olması gerekmiyor.... SN alacaksam bile evim dışında biyer lazım. annemle yaşıyorum sonuçta, cesedimi bulsun istemem
ben de öyle düşünmüştüm.. sağ ol. bi fiyat araştırayım benO zaman otel ya da pansiyon