Sunset Limited

Sunset Limited

I believe in Sunset Limited
Jul 29, 2019
1,308
Artık burda pek aktif değilim.

• Like
Reactions: Altalune
Sunset Limited

Sunset Limited

I believe in Sunset Limited
Jul 29, 2019
1,308
O tetiği çekmek de büyük cesaret...

Anneniz daha iyi mi...mesaj atilmiyor ama zamaninda konusmustuk
Annemin solunum problemi var malesef. Son 4-5 aydır hastane hastane gezdik. Evde oksijen konsantratör kullanıyor sürekli olmasa da. Sadece onun için burdayım. Onu bu şekilde bırakıp gidemiyorum. Benden başka ilgilenecek kimse yok şu an. Zaten benim ölümümü kaldıramaz bu yaşta. Buraya sıkışıp kaldık yani.

• Hugs
  • Like
Reactions: Altalune, Saxenomorph and Yakamoz
Yakamoz

Yakamoz

passer-by
Jun 26, 2022
310
Discord grubu mu kursak, sasu türkiye kdjdjjfm
Siz gencler kurun. Ben ve Sunset Y kusagiyiz. katilmaya calisirim. telegram da olabilir. her sey public olursa suistimal de olmaz

• Like
Reactions: Saxenomorph
Altalune

Altalune

alea iacta est
Oct 21, 2023
48
Ay ben de varım, beni de alır mısınız?

• Like
Saxenomorph

Saxenomorph

Life's not fair, is it?
Mar 2, 2023
80
Basit bir discord serveri kurdum, katılmak isteyen pm atsın. Yeterince kişi katılınca serveri düzenlerim.

Yakamoz

Yakamoz

passer-by
Jun 26, 2022
310
arkadaslar discord bana cok karisik geldi. izninizle TG grubu olusturdum. iki kisiyiz su an, bu basliktan kimse yok ama daha. katilimlarinizi bekliyoruz

@spiritus @Altalune @Saxenomorph

• Like
Saxenomorph

Saxenomorph

Life's not fair, is it?
Mar 2, 2023
80
arkadaslar discord bana cok karisik geldi. izninizle TG grubu olusturdum. iki kisiyiz su an, bu basliktan kimse yok ama daha. katilimlarinizi bekliyoruz

@spiritus @Altalune @Saxenomorph
Katılırım ama bir durumu belirtmem lazım, altalune dün sn içerek intihar etti, hatta hacettepe yazıp haberlere basarsanız bulabilirsiniz. Bizim discord grubunda yaşadı diyebilirim son anlarını.

Yakamoz

Yakamoz

passer-by
Jun 26, 2022
310
Katılırım ama bir durumu belirtmem lazım, altalune dün sn içerek intihar etti, hatta hacettepe yazıp haberlere basarsanız bulabilirsiniz. Bizim discord grubunda yaşadı diyebilirim son anlarını.
yok artık şaka yapıyosun. anlatır mısın hemen katılıp

U

username8888

-
Oct 11, 2023
276
1698785684734

Çok şaşırdım. Umarım acısız ve hızlı ölmüştür.

• Aww..
Reactions: Yakamoz
lamentos

lamentos

C'est la vie
Aug 10, 2023
23
Discord sunucusunu ben devraldım Saxenomorph'tan. Sunucu için bana ulaşabilirsiniz. 👍

• Informative
Reactions: Yakamoz
O

onlywayout-

Member
Nov 4, 2023
8
View attachment 122067

Çok şaşırdım. Umarım acısız ve hızlı ölmüştür.

Bu durum SN'i Türkiye'de yasaklatmaz ya da yetkililerin fark etmesini sağlamaz umarım.

Yakamoz

Yakamoz

passer-by
Jun 26, 2022
310
Bu durum SN'i Türkiye'de yasaklatmaz ya da yetkililerin fark etmesini sağlamaz umarım.
Yeni bir Türk....her gün yeni bir potansiyel vaka. Ülke ve insanları için çok üzülüyorum

• Like
Reactions: onlywayout-
O

onlywayout-

Member
Nov 4, 2023
8
Hocam hazır Türk bulmuşken sorayım. O verdiğiniz linkteki Trendyol'daki sodyum nitrit sipariş ettiğimizde eve sorunsuz geliyor mu, bir bilginiz var mı? Hepsiburada ve N11'de de sodyum nitrit var. Bunları hiçbir sorun çıkmadan herhangi bir insan evine sipariş edebiliyor mu yani? Satıcıya veya siteye maddeyi sipariş etmek için sebep/mazeret sunmak da mı gerekmiyor?

Yakamoz

Yakamoz

passer-by
Jun 26, 2022
310
Hocam hazır Türk bulmuşken sorayım. O verdiğiniz linkteki Trendyol'daki sodyum nitrit sipariş ettiğimizde eve sorunsuz geliyor mu, bir bilginiz var mı? Hepsiburada ve N11'de de sodyum nitrit var. Bunları hiçbir sorun çıkmadan herhangi bir insan evine sipariş edebiliyor mu yani? Satıcıya veya siteye maddeyi sipariş etmek için sebep/mazeret sunmak da mı gerekmiyor?
Hayır geliyor, legal TR'de satışı. Daha çok kırmızı etlerin tazeliği için kullanılıyor.

• Like
Reactions: onlywayout-
Yakamoz

Yakamoz

passer-by
Jun 26, 2022
310
Site TR'de yasaklandı. Ben de buradaki varlığımı sonlandıyorum.

O

onlywayout-

Member
Nov 4, 2023
8
Site TR'de yasaklandı. Ben de buradaki varlığımı sonlandıyorum.
Acaba bu konuda intihar eden arkadaşın ölümünü araştırırlarken internet geçmişinden bu siteyi buldukları için yasaklanmış olabilir mi? Bu konuyu da görmüşler midir acaba?

fxndi

fxndi

Member
May 15, 2023
27
Acaba bu konuda intihar eden arkadaşın ölümünü araştırırlarken internet geçmişinden bu siteyi buldukları için yasaklanmış olabilir mi? Bu konuyu da görmüşler midir acaba?
Site yasaklanmış olsa da VPN kullanmak yeterli oluyor

awen

awen

Enlightened
Apr 1, 2023
1,129
kendi dilinde ölmek istiyorum denmesi bir farklı hissediyor