Sunset Limited
I believe in Sunset Limited
- Jul 29, 2019
- 1,308
O tetiği çekmek de büyük cesaret...Silah bulundurma ruhsati almak çok zor değil gibi duruyor daha acısız ve garanti bence. Bir B planı düşünmedim şuan için.
Anneniz daha iyi mi...mesaj atilmiyor ama zamaninda konusmustukArtık burda pek aktif değilim.
Annemin solunum problemi var malesef. Son 4-5 aydır hastane hastane gezdik. Evde oksijen konsantratör kullanıyor sürekli olmasa da. Sadece onun için burdayım. Onu bu şekilde bırakıp gidemiyorum. Benden başka ilgilenecek kimse yok şu an. Zaten benim ölümümü kaldıramaz bu yaşta. Buraya sıkışıp kaldık yani.O tetiği çekmek de büyük cesaret...
Anneniz daha iyi mi...mesaj atilmiyor ama zamaninda konusmustuk
All Turks are welcomeKendi türümü buldum
Discord grubu mu kursak, sasu türkiye kdjdjjfmAll Turks are welcome
Siz gencler kurun. Ben ve Sunset Y kusagiyiz. katilmaya calisirim. telegram da olabilir. her sey public olursa suistimal de olmazDiscord grubu mu kursak, sasu türkiye kdjdjjfm
discord indirmem gerekecek sanirim onceBasit bir discord serveri kurdum, katılmak isteyen pm atsın. Yeterince kişi katılınca serveri düzenlerim.
Katılırım ama bir durumu belirtmem lazım, altalune dün sn içerek intihar etti, hatta hacettepe yazıp haberlere basarsanız bulabilirsiniz. Bizim discord grubunda yaşadı diyebilirim son anlarını.arkadaslar discord bana cok karisik geldi. izninizle TG grubu olusturdum. iki kisiyiz su an, bu basliktan kimse yok ama daha. katilimlarinizi bekliyoruz
@spiritus @Altalune @Saxenomorph
yok artık şaka yapıyosun. anlatır mısın hemen katılıpKatılırım ama bir durumu belirtmem lazım, altalune dün sn içerek intihar etti, hatta hacettepe yazıp haberlere basarsanız bulabilirsiniz. Bizim discord grubunda yaşadı diyebilirim son anlarını.
Hesap kurup geliyorumyok artık şaka yapıyosun. anlatır mısın hemen katılıp
@Saxenomorphdiscord discord? discord var mı?
Katılırım ama bir durumu belirtmem lazım, altalune dün sn içerek intihar etti, hatta hacettepe yazıp haberlere basarsanız bulabilirsiniz. Bizim discord grubunda yaşadı diyebilirim son anlarını.
Yeni bir Türk....her gün yeni bir potansiyel vaka. Ülke ve insanları için çok üzülüyorumBu durum SN'i Türkiye'de yasaklatmaz ya da yetkililerin fark etmesini sağlamaz umarım.
Hayır geliyor, legal TR'de satışı. Daha çok kırmızı etlerin tazeliği için kullanılıyor.Hocam hazır Türk bulmuşken sorayım. O verdiğiniz linkteki Trendyol'daki sodyum nitrit sipariş ettiğimizde eve sorunsuz geliyor mu, bir bilginiz var mı? Hepsiburada ve N11'de de sodyum nitrit var. Bunları hiçbir sorun çıkmadan herhangi bir insan evine sipariş edebiliyor mu yani? Satıcıya veya siteye maddeyi sipariş etmek için sebep/mazeret sunmak da mı gerekmiyor?
Acaba bu konuda intihar eden arkadaşın ölümünü araştırırlarken internet geçmişinden bu siteyi buldukları için yasaklanmış olabilir mi? Bu konuyu da görmüşler midir acaba?Site TR'de yasaklandı. Ben de buradaki varlığımı sonlandıyorum.
Site yasaklanmış olsa da VPN kullanmak yeterli oluyorAcaba bu konuda intihar eden arkadaşın ölümünü araştırırlarken internet geçmişinden bu siteyi buldukları için yasaklanmış olabilir mi? Bu konuyu da görmüşler midir acaba?
Umarim fikrin degisirkendi dilinde ölmek istiyorum denmesi bir farklı hissediyor
hayır. discord sunucusu da aktif değil.burada hala biri varmı? yani aktifmi thread