I'm looking for online resources and books for my parents who's struggling
Cześć!
Bardzo chętnie pomogę Ci w znalezieniu odpowiednich materiałów! Nie do końca tylko wiem, jakiej dokładnie tematyki miałyby one dotyczyć. Czy mogłabyś ją odrobinkę uszczegółowić?
Wciąż bardzo zależy mi na tym, żeby w jakikolwiek sposób Ciebie wesprzeć.
Miałem nadzieję, że uda mi się to zrobić, zaprzyjaźniając się z Tobą. Dobrze rozumiem jednak Twoją sytuację i to, że w obecnej chwili zaprzyjaźnienie się ze mną nie jest możliwe.
Tym bardziej naprawdę bym się ucieszył, gdyby przynajmniej w tej jednej sprawie z tymi materiałami udałoby mi się Tobie pomóc.
Mogę jeszcze dodać, że śledzę postępy w Twojej terapii, którymi dzielisz się z nami w swoich postach. Naprawdę bardzo się z nich cieszę i jestem z nich dumny.
Mam nadzieję, że w przyszłości uda mi się rozwinąć ten temat. Ostatnio zacząłem czytać o CBT, IFS, EMDR i innych poruszanych przez Ciebie kwestiach, żeby lepiej zrozumieć to, przez co obecnie przechodzisz i by móc Cię w jakimś stopniu w tym wspierać. Nawet, jeżeli miałoby się to ograniczać choćby do bycia tą jedną osobą, która reagowałaby na Twoje posty i kibicowała Ci w dalszej terapii.
Trzymaj się!
I oczywiście gdybyś nie do końca życzyła sobie kontaktu ze mną, to uszanuję to i nie będę go w jakikolwiek sposób na Tobie wymuszał.