cap

cap

Aporia
Oct 19, 2018
48
Remember the guy who ordered cyanide online and murdered his parents? That means it is available online, just gotta find where. Anyone has any ideas? I also remember news about people getting guns online. Any recommendations on that are welcomed as well.

• Like
  • Love
Reactions: nolongerhurting and Sunset Limited
Sunset Limited

Sunset Limited

I believe in Sunset Limited
Jul 29, 2019
1,279
I don't know if we're talking about the same person. He didn't take Cyanide online. He got it from a drug dealer. 1kg of potasium cyanide = $ 40 According to the man's testimony. He's schizophrenic.

• Love
  • Like
Reactions: nolongerhurting and Rachel74
cap

cap

Aporia
Oct 19, 2018
48
I don't know if we're talking about the same person. He didn't take Cyanide online. He got it from a drug dealer. 1kg of potasium cyanide = $ 40 According to the man's testimony. He's schizophrenic.

Haa ben internetten aldı sanıyordum ya. Çünkü haberlerde öyle diyordu bi ara (https://www.hukukihaber.net/gundem/siyanuru-internetten-satin-almis-h430499.html). Bulamaz mıyız ki acaba?

• Like
  • Love
Sunset Limited

Sunset Limited

Jul 29, 2019
1,279
  • Like
  • Love
Reactions: nolongerhurting and cap
cap

cap

Aporia
Oct 19, 2018
48
Benim de bilgim yoktu sen yazınca googledan aradım. İnternetten de almış olabilir. Mümkün çünkü kimya şirketleri online satış yapıyor. Yalnız bu elemanın olayı kimya bölümü öğrencisi olması. Belki bu işini kolaylaştırmış olabilir. Selam bu arada :happy:
Selam :) . Anladığım kadarıyla şirketler sadece izni olanlara satış yapıyor, biraz daha kaçak satan birilerini bulmamız lazım galiba. Silah konusuna ne diyorsun? Bir ara bir sürü haber çıkmıştı internetten kaçak silah almak çok kolay falan diye. Bilemiyorum ki ya o kadar çok seçenek var ki birini seçmek çok zor :D

• Love
  • Like
Sunset Limited

Sunset Limited

Jul 29, 2019
1,279
Selam :) . Anladığım kadarıyla şirketler sadece izni olanlara satış yapıyor, biraz daha kaçak satan birilerini bulmamız lazım galiba. Silah konusuna ne diyorsun? Bir ara bir sürü haber çıkmıştı internetten kaçak silah almak çok kolay falan diye. Bilemiyorum ki ya o kadar çok seçenek var ki birini seçmek çok zor :D

Benim yöntemim SN olacak. Türkiye'de isen ihtiyacın olan herşeyi kolaylıkla temin edebilirsin.

• Love
Reactions: nolongerhurting