stink144
Nothing
- Dec 29, 2024
- 35
I need people from Poland to help each other discuss our methods and support each other mentally through this journey. We can even make a group chat somewhere. I need emotional support
As you know, censorship around the world has been ramping up at an alarming pace. The UK and OFCOM has singled out this community and have been focusing its censorship efforts here. It takes a good amount of resources to maintain the infrastructure for our community and to resist this censorship. We would appreciate any and all donations.
Bitcoin Address (BTC): 39deg9i6Zp1GdrwyKkqZU6rAbsEspvLBJt
Ethereum (ETH): 0xd799aF8E2e5cEd14cdb344e6D6A9f18011B79BE9
Monero (XMR): 49tuJbzxwVPUhhDjzz6H222Kh8baKe6rDEsXgE617DVS
Ja szukam troche innego "wsparcia" na ten moment bo na prawde to samemu jest gorzej to przygotowywac.. Nie rozumiem dlaczego ludie chca "exit" sami. Wsparcie emocjonale by tu bardzo pomoglo, mam nadzieje ze to nie jest against rules. Jestem po prostu that samotna w tym wszystkim ze nie wytrzymuje. I nie moge sobie nawet poradzic z przygotowywaniem mojej metody... Nie mam zadnej opcji, po prostu cierpie juz cale zycie I przez lata utknieta w jednym pokoju. Z millionami prob wyjscia z tego, wjec to nie jest tak ze nie probowalam. Po prostu grupa osob jest lepsza niz robienie tego samemu mam nadzije ze sie ktos znajdzie.Ja jestem ale na razie tylko tu siedzę tylko żeby się wygadać i dla wsparcia
Nie wiem jeszcze, jak moge to zdobyc? Musze miec kpgos zeby my wytlumaczyl bo jestem ze spectrum autyzmu I NGL mam problem ze zrozumieniem tuch metod. Myslalam o sposobie z masks do nurkowania I gazem ale nie mieszkam sama I nie mam jak zamowic wszystkich rzeczyA jaką metodę wybrałaś? Jeśli chodzi o sn to łatwo tu zdobyć
Jak sie nazywa substancja? Na prawde nie moge juz czekacZa grosze jest na allegro tylko musisz wpisać polską nazwę tej substancji, no i poczytać ten wątek o tym
Też mam autyzm, pjona
Mysle ze metoda z gazem bylaby bardziej bezpieczna I mniej ryzykowna. Na razie nie wiem duzo o SN, ale zaczynam czytac. SN wydawajo my sie bardziej straszneMam ogromny dylemat apropos metody. Pracowałem w pogotowiu i mam doświadczenie w obsłudze butli (z tlenem) oraz reduktorów dlatego opcja z helem albo argonem wydaje mnie się prostsza i bardziej znajoma niż szczegółowy research na temat azotynu sodu. Przeczytałem megapost i rozwiało to moje wątpliwości. SN wydaje się bardziej bezpieczne bo w razie odratowania nie ma aż takich skutków ubocznych a tym bardziej uszkodzenia mózgu. Niemniej nie mieszkam sam. Wsparcie emocjonalne było by przydatne. Macie jakieś przemyślenia na temat metod?
Bezpieczeństwo zależy od okoliczności. Ja muszę brać pod uwagę, że ktoś by mnie znalazł bo nie mam własnego lokum. Wtedy gaz wydaje się okropny bo doprowadziłby ewentualnie "tylko" do uszkodzenia mózgu. W takiej sytuacji SN wydaje się bezpieczniejsze.Mysle ze metoda z gazem bylaby bardziej bezpieczna I mniej ryzykowna. Na razie nie wiem duzo o SN, ale zaczynam czytac. SN wydawajo my sie bardziej straszne
"SN wydawajo my sie bardziej straszne"
Bezpieczeństwo zależy od okoliczności. Ja muszę brać pod uwagę, że ktoś by mnie znalazł bo nie mam własnego lokum. Wtedy gaz wydaje się okropny bo doprowadziłby ewentualnie "tylko" do uszkodzenia mózgu. W takiej sytuacji SN wydaje się bezpieczniejsze.
Straszne to jest to, że eutanazja nie jest legalna w tym chorym kraju
I realized yesterday that it isIsn't sodium nitrite obtainable in Poland?
Ta wiadomość powinna być po PolskuHey, I'm from Poland as well. It's been a while since I spoke to someone from Poland. I only speak to my parents in Polish, so I guess I would be the type of person to send voice messages cuz my Polish grammar sucks. Feel free to reach out to me. I also don't want to die alone and I've been a member of this forum for quite some time now.
Też nie mogę wiadomości wysyłać, dziwne.I realized yesterday that it is
Z jakiegos powodu nie moge wysylac wisdomosci do ludzi wiec jakby cos to wysylajcie do mnie
Moj discord to (jezeli to jest against rules to usune) 666l4ke jakby ktos chcial pogadacTeż nie mogę wiadomości wysyłać, dziwne.
Ja też za opcją hotelu , szczególnie z kimś co byłoby idealne . Tak czy siak ktoś znajdzie ciało … jednak dobrze by było oszczędzić tego osobie niewinnej i nie doświadczonej . Teraz pomyślałam że możnaby zgłosić się na Sor i tam umrzeć w kolejce , służby medyczne bardziej są przyzwyczajone do widoku ciała . Oczywiście zbyt duże ryzyko odratowania …Ja prawdopodobnie robie SN w hotelu. Wiem, że to niefajne, że zmusze kogoś postronnego by odnalazł moje zwłoki ale na razie nie widze innego wyjścia. Wszędzie ktoś by mnie w końcu znalazł.
To prawda zbyt duze ryzyko. OdpadaJa też za opcją hotelu , szczególnie z kimś co byłoby idealne . Tak czy siak ktoś znajdzie ciało … jednak dobrze by było oszczędzić tego osobie niewinnej i nie doświadczonej . Teraz pomyślałam że możnaby zgłosić się na Sor i tam umrzeć w kolejce , służby medyczne bardziej są przyzwyczajone do widoku ciała . Oczywiście zbyt duże ryzyko odratowania …
U ciebie nawet nie mam opcji zeby wyslac wiadomosc a u innych osob mamTeż nie mogę wiadomości wysyłać, dziwne.
Tez take myslalam. A to nawet nie jest drogiee XDTeż dopiero co sobie uświadomiłam że jest dostępny u nas, tyle tego pisania o problemach z dostępnością że myślałam że trzeba będzie zamawiać przez dark neta xD Tak to sobie na luzie zamówię w razie gdyby miał być kiedyś problem ze zdobyciem, na razie nie mogę sobie pozwolić na odejście bo boję się jak to wpłynie na moich rodziców.