P
philly211998
Member
- Feb 15, 2021
- 10
O, hej, pisz na priv, jeśli chceszWitam Polaka rodaka, chetnie pogadam
No idea, wydaje mi się, że liczą się głównie komentarzeQuerry1, ile tu trzeba mieć postów, żeby móc napisać do kogoś priv?
Ja mam konto na WykopieMoze ktos z Was ma konto na Wykopie? Xd
Tam bez problemu mozn pisac na priv
Tylko uważaj na to co piszesz na mikroblogu, polecam używać VPN.Ja nie mam niestety konta na Wykopie :/
Nie dostałam też żadnego maila o tym ile postów trzeba mieć, żeby normalnie się skontaktować ze sobą.
A szkoda, fajnie by było się razem zgadać, raźniej.
Ja nie mam niestety konta na Wykopie :/
Może faktycznie załóżmy tam wszyscy konto i się zgadamy? :D
Looserlikeme, jaki masz tam nick?
Nie dostałam też żadnego maila o tym ile postów trzeba mieć, żeby normalnie się skontaktować ze sobą.
A szkoda, fajnie by było się razem zgadać, raźniej.
Jaki vpn polecasz? Większość chyba płatna..Tylko uważaj na to co piszesz na mikroblogu, polecam używać VPN.
ProtonVPNJaki vpn polecasz? Większość chyba płatna..
Jest okej, gdybym nie zadzwonił na pogotowie to by mnie już nie było kilka lat temuJa tez z Polski:) czy ktoś ma doświadczenie z NS ( chyba azotyn sodu po polsku )? Można kupić za grosze na Allegro ale nie mam pojęcia, czy jest on wystarczająco czysty .
DziękiPolski wątek na SS nawet wykop się przewinął haha. Jak w domu. Szkoda ze dopiero teraz was tutaj znalazłem. @Lucrezia78 Azotyn z allegro 250g z czerwoną zakrętką jest w porządku. Czystość ok 98 bez antyzbrylaczy.
Jestem panikarą, tez bym pewno zadzwoniła. Pieprzony instynkt zachowawczy .Jest okej, gdybym nie zadzwonił na pogotowie to by mnie już nie było kilka lat temu
Też się tego obawiam. Ale jak się syf w moim życiu zagęści na tyle, że nie będzie wyjścia to wywalam telefon w jakieś pole najpierw.Jestem panikarą, tez bym pewno zadzwoniła. Pieprzony instynkt zachowawczy .
Ja tak do końca nie chce umierać , ale sytuacja życiowa mnie do tego popycha. Brak nadziei , brak perspektyw, przesrane życie . Nawet moje własne dziecko mnie nie znosi . Mieszkam w Niemczech i zastanawiam się czy nie skonfiskują mi azotynu przy wysyłce z polski .Też się tego obawiam. Ale jak się syf w moim życiu zagęści na tyle, że nie będzie wyjścia to wywalam telefon w jakieś pole najpierw.
Dzieki, dobrze wiedzieć , choć ta metoda mnie do końca nie przekonuje .Soli nie skonfiskują raczej bo to legalna substancja, chyba że się u was coś zmienilo. Rok temu przeszło gładko ;) Ten sam kierunek. DHL.